X
تبلیغات
آموزش آشپزی و شیرینی پزی - شیرینی پزی

آموزش آشپزی و شیرینی پزی

آموزش پخت انواع شیرینی وغذا

مواد لازم:

کره 275 گرم * تخم مرغ 7 عدد * آرد 400 گرم * شکر 300 گرم * وانیل 2/1 ق.چ * بیکینگ پودر 2 ق.چ * پودر کاکائو 2 ق.س * مارمالاد 400 گرم * خامه زده شده 1 کیلو *

طرز تهیه:

ابتدا کره نرم شده را همراه با شکر و وانیل خوب هم می زنیم تا کرم رنگ شود. زرده و سفیده را از هم جدا کرده و زرده ها را دانه دانه به مواد بالا اضافه کرده و با همزن می زنیم. سفیده تخم مرغ را خوب می زنیم. تا حدی که از ظرف نریزد بعد به مواد بالا اضافه می کنیم.
با لیسک به آرامی مخلوط می کنیم. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک می کنیم. در چند نوبت اضافه کرده و مخلوط می کنیم در چند نوبت اضافه می کنید.
مواد را به دو قسمت تقسیم می کنیم.به یک قسمت کاکائو زده و درون قیف ریخته یکی در میان ساده و کاکائویی ریخته و در سه قالب یک اندازه 20 سانتی متری یکی از رنگها برخلاف دو ظرف دیگر باشد بعد یکی در میان لای آنها را مارمالاد بمالید و در کیک را با خامه زده شده می پوشانیم و با شکلات رنده شده تزئین می کنیم.

+ نوشته شده در  شنبه هشتم مرداد 1390ساعت 7:40  توسط میترا  |  نظر بدهید

کیک فندق

مواد لازم:

تخم مرغ 8 عدد * شکر 200 گرم * کره 150 گرم * پودر فندق 250 گرم * آرد 125 گرم * آب جوش 100 میلی لیتر * وانیل 4/1 ق.چ *

طرز تهیه:

ابتدا زرده و سفیده ی تخم مرغ را از هم جدا می کنیم. نیمی از شکر را با سفیده ها به هم می زنیم تا کاملا پف کند. زرده ها را با بقیه شکر به هم می زنیم. آب جوش را به آن اضافه کرده و به هم می زنیم تا کاملا پف کرده و کرم و کشدار شود.
آرد و پودر فندق و کره و وانیل را به مواد اضافه کرده و همه را با همزن به هم می زنیم تا یکدست شوند. مواد را داخل قالب گرن به قطر 30 سانتی متر ریخته و به مدت یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده ایم می پزیم.

( مانی یزدان پرست )

+ نوشته شده در  شنبه هشتم مرداد 1390ساعت 7:38  توسط میترا  |  نظر بدهید

پای پرتقال با مرنگ

مواد لازم:

مواد لازم : آرد 175 گرم * پودر شکر 30 گرم * کره سرد 150 گرم * تخم مرغ 1 عدد *
مواد میانی : آب پرتقال 170 میلی لیتر * رنده پوست پرتقال 2 ق.چ * آرد ذرت 1 ق.س * کره 125 گرم * شکر 230 گرم * تخم مرغ کمی زده شده 4 عدد *
مواد لازم مرنگ : سفیده تخم مرغ 3 عدد * شکر 115 گرم

طرز تهیه:

فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
قالب 20 در 30 را چرب کرده طوری کاغذ بیاندازید که 2 سانتیمنتر از دیواره بالا بیاید.
آرد + شکر را در دستگاه غذا ساز ریخته و کمی مخلوط کنید. کره را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا به شکا خرده نان درآید. تخم مرغ ها را اضافه کنید و به زدن ادامه دهید تا مواد کاملا مخلوط و خمیر شود. خمیر آماده را در کف قالب پرس کرده و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. بعد از استراحت داخل فر به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود قرار دهید.
طرز تهیه مواد میانی : آب پرتقال + رنده پوست پرتقال ، آرد ذرت را روی حرارت قرار دهید تا آرد ذرت حل شود . کره و شکر و تخم مرغ را اضافه کرده حرارت را کم کنید.به مدت 5 دقیقه یا زمانی که غلیظ شود هم بزنید.کرم را بعد از خنک شدن روی خمیر ریخته و به مدت 20 دقیقه در فر بپزید.

طرز تهیه مرنگ : سفیده تخم مرغ را بزنید تا فرم بگیرد. شکر را به تدریج اضافه کرده و بعد از هر ابر اضافه کردن خوب بزنید تا کرم سفید و غلیظی به دست آید. از مرنگ آماده روی مواد میانی ریخته و مجدد در فر به مدت 5 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود قرار دهید

 ( گلریز کاوه )

+ نوشته شده در  شنبه هشتم مرداد 1390ساعت 7:36  توسط میترا  |  نظر بدهید

شکلات شاه توت

 

مواد لازم:

شکلات سفید 250 گرم * شاه توت 50 گرم * خامه فرم گرفته 50 گرم * پودر شکر 1 ق.س

طرز تهیه:

ابتدا شکلات را به روش بن ماری آب می کنیم. درون قالب مخصوص شکلات می ریزیم و تمام سطح و دیواره قالب را آغشته به شکلات می کنیم و شکلات اضافی را خارج می کنیم.در این مرحله قالب را برای چند ثانیه در فریزر قرار می دهیم.
پوره شاه توت را به همراه خامه فرم گرفته مخلوط می کنیم و در فریزر قرار می دهیم تا سفت شود.
قالب مخصوص شکلات را از فریزر خارج کرده و مایه شاه توت را وسط آن می ریزیم. حالا باقی مانده شکلات را روی قالب می ریزیم و درون یخچال قرار می دهیم تا شکلات فرم قالب را به خود بگیرد.

+ نوشته شده در  شنبه هشتم مرداد 1390ساعت 7:34  توسط میترا  |  نظر بدهید

کرم شاه توت

مواد لازم:

زرده تخم مرغ 5 عدد * خامه فرم گرفته 250 گرم * شکر 200 گرم * شیر نارگیل 1 پیمانه * پودر شکلات سفید 2 ق.س * اسانس لیمو 1 ق.چ * پودر ژلاتین 3 ق.س * شاه توت 500 گرم * آب سرد 2/1 پیمانه *

طرز تهیه:

 

ابتدا پودر ژلاتین و آب سرد را مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم تا حالت اسفنجی پیدا کند.
زرده های تخم مرغ را به همراه شیر نارگیل و شکر و پودر شکلات سفید مخلوط کرده و روی حرارت ملاین قرار می دهیم تا زمانی که محلول و داغ شود. باید مواظب باشید که به جوش نیاید.
ژلاتین اسفنجی شده را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنید تا مواد صاف و یکدست شود.
شاه توت را در مخلوط کن ریخته و پوره می کنیم و درون سافی قرار می دهیم تا مایع صاف و یکدستی به دست آید. سپس به همراه اسانس به مابقی مواد اضافه می کنیم.
زمان می دهیم تا مایع کمی ولرم شود و سپس خامه فرم گرفته را اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم. مایه باید صاف و یکدست باشد. اگر صاف نبود آن را از صافی عبور دهید.
مواد را داخل قالبی به گنجایش دو لیتر می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا سرد شود. وقتی دسر خودش را گرفت از قالب جدا می کنیم و در صورت دلخواه با خامه و شکلات و شاه توت تزئین می کنیم.

+ نوشته شده در  شنبه هشتم مرداد 1390ساعت 7:32  توسط میترا  |  نظر بدهید

نان برنجی

مواد لازم:

آرد برنج 450 گرم

آرد شيريني 100 گرم

روغن جامد 230 گرم

روغن حيواني 50 گرم

پودرقند 230 گرم

زرده تخم‌مرغ يك عدد

گلاب (30 گرم)

تخم‌خرفه و پودر پسته به ميزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا روغن‌حيواني، جامد و پودرقند را با همزن مخلوط مي‌كنيم تا حدي كه به رنگ كرم درآيد.

پس زرده تخم‌مرغ و گلاب را اضافه كرده و خوب مي‌زنيم  آرد برنج و شيريني را اضافه كرده و هم مي‌زنيم، بعد از 24 ساعت استراحت به مواد آن را در فري كه از يك ربع قبل گرم شده و با درجه حرارت 175 درجه سانتي‌گراد به مدت 15 تا 20 دقيقه قرار داده تا پخته شود. پس از آن كه سرد شد آن را از قالب جدا مي‌كنيم و با تخم خرفه و پودرپسته آن را تزئين مي‌كنيم

 

خانواده سبز

+ نوشته شده در  یکشنبه هجدهم اردیبهشت 1390ساعت 11:30  توسط میترا  |  نظر بدهید

شیرینی خشک گردویی

 

 

مواد لازم:  

       

آرد سفيد 250 گرم

روغن 125 گرم

خاك‌قند يك قاشق سوپخوري

وانيل يا زنجبيل كوبيده يك قاشق چايخوري

گردو خرد شده ريز 100 گرم

طرز تهیه:

ابتدا روغن، خاك‌قند و وانيل را مخلوط كرده، سپس گردو را به آن اضافه و بعد آرد را مي‌ريزيم و ورز مي‌دهيم. فر را روي 300 درجه سانتي‌گراد قرار داده و بعد سيني فر را با كاغذ مخصوص شيريني مي‌پوشانيم و با خمير، قالب به صورت‌هاي گرد، لوزي، گل، مثلث و ... زده و ‌به دلخواه خودتان در سيني فر بچينيد و به مدت 20 دقيقه بگذاريد تا بپزد و بعد سيني را از فر خارج كرده، وقتي خنك شد در يك ظرف خاك‌قند ريخته و اين شريني‌ها را درون خاك‌قند بغلتانيد، سپس در يك ظرف بچينيد، براي تزئين مي‌توانيد از پودر پسته استفاده كنيد

.منبع:خانواده سبز
/////////////////////

کیک آلو سیاه

آشپزی | کیک آلو سیاه کیک را در طبقه وسط فر که از 15 دقیقه قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کرده اید، به مدت 50 دقیقه قرار دهید تا پخته شود.
 

زمان آماده سازی: 30 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه
مقدار: 3 تا 4 نفر

مواد لازم

کره: 185 گرم (به دمای محیط باشد)
شکر: 165 گرمت
خم مرغ: 2 عدد
آرد: 335 گرم
بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
شیر: سه چهارم لیوان
آلو سیاه: به تعداد موردنیاز

آماده سازی:

در ظرف جاداری کره و شکر را با همزن برقی، خوب هم بزنید تا کاملا نرم شود.
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و با شیر در دو مرحله به کره و شکر اضافه کنید.
مواد را داخل قالب (با قطر 25 سانتیمتر، چرب شده و آردپاشی شده) بریزید.
آلوهای سیاه را که قبلا از وسط نصف کرده و هسته آنها را جدا کرده اید، روی پایه کیک بچینید.
روی گاز: در آخر کیک را در طبقه وسط فر که از 15 دقیقه قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کرده اید، به مدت 50 دقیقه قرار دهید تا پخته شود.

فوت آشپزی: آلوها را نباید روی خمیر فشار دهیم.

میزان کالری: 444

  منبع : برترین ها
/////////////

طرز تهیه رولت پرتقال و زردآلو

آشپزی | طرز تهیه رولت پرتقال و زردآلو رولت پرتقال و زردآلو دسر یا میان وعده ای بسیار خوشمزه و مطابق تبع ایرانی بوده و مناسب فصل تابستان است که در آن زردآلو به بازار می آید.
 

مواد لازم برای 6 نفر:

سفیده تخم مرغ =4 عدد
پودر شکر =یک دوم پیمانه
آرد سفید= یک دوم پیمانه
رنده پوست یک عدد پرتقال کوچک
آب پرتقال= 3 قاشق غذاخوری


مواد میانی رولت:


زردآلو= یک دوم پیمانه
آب پرتقال =دوسوم پیمانه


طرز تهیه:


* فر را با حرارت 200 درجه ی سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت روشن کنید. سینی فر به ابعاد 23 در 33 سانتیمتری را کاغذ روغنی انداخته و کاغذ را کمی چرب کنید.
* سفیده های تخم مرغ را در کاسه بزرگی ریخته، با همزن بزنید و پودر شکر را طی دو مرحله به آن اضافه کنید تا سفیده ها سفت شوند.
* آرد را الک کرده و همراه با رنده ی پوست پرتقال و آب پرتقال به سفیده ها اضافه کرده، به آرامی هم زده و سپس مخلوط آماده شده را در سینی ریخته و به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید. بعد از پخت آن را رول کرده و اجازه دهید تا سرد شود.
* برای آماده کردن مایه ی وسط رولت، زردآلو ها را در شیرجوشی ریخته و آب پرتقال را اضافه کرده، با حرارت ملایم بگذارید تا آب پرتقال جذب شود، سپس مایه را در غذاساز ریخته تا پوره ی نرمی به دست آید.
* نان رولت را باز کرده و پوره آماده شده را روی آن پخش کرده، سپس نان را رول کرده و روی آن را با پودر شکر یا خلال هایی از پرتقال تزئین کنید و سپس سرو نمائید.

  منبع : آشپزآنلاین